Inspiráció

 Hüvös tavaszi inspiráció fiúknak!

 

via fashionbeans

 

Victoria's Secret Swim

Íme egy újabb videó a Victoria's Secret-től. Homokos tengerpart, pálmafák, meleg, falatnyi bikinik, széles mosolyú ugrándozó lányok. Nem mondom, hogy nem vagyok irigy, szívesen lennék én is most ott.

 

Sminksuli

 Aranyozd be a hétvégi bulit!

Az arany mindig jó választás. Dönts tetszésed vagy a ruhád figyelembe vétele szerint a vagány csillámporos vagy a visszafogottabb matt hatású között, a hatása mindig ugyanaz; felhívja a figyelmet a szemedre. Minden szemszínhez és bőrtónushoz jól áll. Légy te a buli királynője!

 

 

SALE!

Látomásom volt.

Jöhet egy találós kérdés? Melyik az az üzletlánc, amelynek boltjai csak Pesten találhatóak meg, szám szerint mindössze 3 db. Különböző kínálattal rendelkeznek, csak egy közös van bennük; biztos lehetsz benne, hogy találsz olyan ruhát vagy kiegészítőt, ami szerelem lesz első látásra! Na tudjátok már, hogy melyik boltról beszélek? Hát persze, hogy a Látomásról!

Szombat délre izzítsátok a csizmáitokat, mert hihetetlen roham várható az üzletek körül. Mindez miért is? Máig kellett várnunk a meglepetésre, de nem csalódtunk! Holnap minden féláron lesz kapható (őszinte sajnálatomra ez nem vonatkozik a cipőkre és a táskákra). Mindhárom üzlet teljes készlettel várja a fosztogatást, amiben szerintem nem is lesz hiány. A fiúkról sem feledkeztek meg, így a Klauzál téren is minden 50% lesz.

Én már kinéztem, hogy mire vadászom holnap. Ti is? Remélem, ott találkozunk. :)

 

 kép: facebook

 

Boltmustra: H&M

H&M new arrivals

 

 


Megérkezett a H&M tavasz-nyári kollekciója a boltokba!

Nem rég sétálgattam az egyik bevásárlóközpontban és néztem szét a svéd divatcég egyik üzletében. Nem okoztak se pozitív, se negatív meglepetést, hozták tőlük a jól megszokott stílust, forma és színvilágot.
Tavasszal nagy divat lesz a blézer, így nem fukarkodtak többféle szabású darab tervezésével. A képen láthatjátok őket, mindegyik különböző színekben kapható (fekete, rózsaszín, kék és csíkos). Nagyon csinosak, elegánsak egy kitűzővel fel tudjátok dobni őket.
A kicsit extravagánsabb vonalat képviselik a csillogó felsők, amelyek leginkább arany színekben virítanak, de találhatunk rózsaszínnel kevertet is.
A kisruhák szabása egyszerű, semmi bonyolultat nem vittek bele. A derékban szűkített ruha még bézs színben kapható, nagyon elegáns. A másik ruha annyira nem nyerte el a tetszésem, felvéve olyan, mint egy zsák, a mintázata dob csak ezen a hatáson. Ez a típust csak nagyon magas és vékony lányoknak tudom ajánlani, rajtuk csinosan néz ki, hiszen csak térdig érő, így kivillan a lábuk is. 
A szoknyákkal is hadilábon állok, nem is tudok rájuk nagyon mit mondani, olyan sótlanok nekem. 4 féle színben kaphatóak; fekete, fehér (fekete öv résszel), narancssárga és kék (rózsaszín öv résszel).
Nadrágok tetszenek a legjobban. Egyik se a "lépni nem tudok benne olyan szűk" vagy a túl buggyos kategóriába tartozik, megtalálták végre az aranyközép utat. Szerintem ami a legjobb bennük, hogy nem teljesen hosszúak, csak a bokáig érnek, így a lábat optikailag hosszítják és vékonyítják. A csípő része pedig magasított, egészen a derékig ér. Egy balett cipellővel kitűnő választás,  és egy blézer hozzá szinte nélkülözhetetlen.
Megpróbáltam a számomra legmeghatározóbb darabokat kiválogatni, így természetesen még több ruhával találkozhattok az üzletekben. Remélem tetszik nektek és nagyon kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!
 

New York Fashion Week

 Ma vette kezdetét a New York Fashion Week. Nem sokára beszámolókkal is jelentkezem, addig is itt egy képsorozat, az előző évi show-k pillanataiból. A hangsúly a formákon, a mintákon és az árnyékokon van a kifutón és a kulisszák mögött is.

Diane Von Furstenberg egy 2009-es divatbemutató alatt (NYC).

 

NYC: Zac Posen bemutatója 2008 februárjában (NYC).

 

NYC: 2004, Fashion Week (NYC).

 

A következő képek már a párizsi divathéten készültek.

A kulisszák mögött egy Kenzo bemutató előtt 2007-ben.

 

Divatbemutató 1987-ben.

 

Givenchy 2006-os fashion show-ja a Bourdelle Múzeumban.

 

Előkészületek a 2007-es Dior show-n.

 

Haute-Couture Kollekció Ungaro divatbemutatóján, 1986-ból.

 

Christian Lacroix couture show-ja 2009-ben.

 

Hermes, 2008 február.

 

Yves Saint Laurent, 2007.

via todayspictures

 

 

Gardrób

A hidegre és a hóra  való tekintettel, összeállítottam Nektek egy kollekciót a legtrendibb kesztyűből. A kis képekre kattintva megtalálhatjátok, honnan tudjátok megrendelni és mennyibe kerül. Kellemes mazsolázgatást! :)
winter is here!

 

 



 
süti beállítások módosítása