Halle Berry for Deichmann

A PussyCat Dolls, a Sugababes és Cindy Crawford után Halle Berry vette át a stafétabotot, Ő adja a nevét a legújabb Deichmann cipőkollekciónak.

A színésznő 40 pár cipőt választott ki, melyekről ezt nyilatkozta:“5th Avenue-kollekcióm engem is inspirál. A cipők nemcsak könnyűek, viseletük is kellemes - mindenki számára. Divatosak és megfizethetőek, ez a kollekcióm lényege.”

A cipők ennek eleget is tesznek; kényelmesek, csinosak és többféle ruhakombinációval is variálhatóak. Én a vidám nyári színeket hiányolom egyedül, túl sok a barna, a szürke és a kék árnyalat.

A cipőket március elejétől már megvásárolhatóak az üzletlánc boltjaiban. Az áruk is figyelemreméltó 8990Ft-tól 12990Ft-ig terjednek, ami valljuk be, nem drága. A kollekcióban nem csak cipőket, hanem táskákat is találunk, amelyek ugyancsak hasonló árkategóriások.



A bejegyzés trackback címe:

https://divattabletta.blog.hu/api/trackback/id/tr724369873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása